Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Εργασια τι δουλεια να κανω σημερα τι ειδους εργασιες να επιλεξω

Τι δουλεια να κανω σημερα τι ειδους δουλιες να επιλεξω για το μέλλον μου
Share it:
Καλησπέρα, φίλοι και αναγνώστες του blog μου, η σημερινή θεματολογία είναι το τι είδους εργασία πρέπει να επιλέξει κάποιος για το μέλλον του έτσι ώστε να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή για αυτόν και την οικογένεια του.

εργασια, εργασιες του μελλοντος
Όλοι μας γνωρίζουμε πως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, πολλές δουλειές της οποίες της έκανε ο κόσμος 5-10 χρόνια πριν σήμερα όχι απλός δεν έχουν ζήτηση άλλα έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

Η ταχύτητα με την οποία άρχισε να εξελίσσεται η τεχνολογία έχει επηρεάσει όχι μόνο τον τομέα της εργασίας άλλα έχει επηρεάσει και την ζωή μας, για κάποιους προς το  καλυτερο ενώ για κάποιους άλλους προς το χειρότερο, πριν αρχίσω λοιπόν να αναλύω της εργασίες της οποίες πρέπει να επιλέγουμε σήμερα, θέλω να κάνω μια ερώτηση στους αναγνώστες του blog μου, έτσι ώστε αφού διαβάσετε το άρθρο μου να αφήσετε το σχόλιο σας απαντώντας στην ερώτηση μου η οποία είναι η έξεις :

Ποσά χρήματα βγάζατε πριν την κρίση και ποσά χρήματα βγάζετε σήμερα..? τι έξοδα είχατε πριν την κρίση και τι έξοδα έχετε σήμερα?

Θα σας παρακαλέσω να μην διστάσετε να απαντήσετε στην ερώτηση μου.

Θα αναφέρω μερικά επαγγέλματα θα τα αναλύσω για να καταλάβετε την σκέψη μου ύστερα θα αναφέρω και άλλα.

Manager πωλήσεων ( κατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο επάγγελμα )

Τεχνικός ( ψυκτικός υδραυλικός.... τα χειρότερα επαγγέλματα από άποψη πληρωμής σήμερα και στο μέλλον θα γίνουν ακόμη χειρότερα )

Διευθυντής ( για το εξωτερικό είναι από τα καλύτερα επαγγέλματα για την Ελλάδα είναι ένα απλός κάλο επάγγελμα)

Θα αναλύσω λίγο τώρα την σκέψη μου και αμέσως μετά αναφέρω τα καλύτερα επαγγέλματα η της καλύτερες εργασίες αν θέλετε για σήμερα και το μέλλον.

Ένας κάλος πωλητής μπορεί σήμερα μέσω ίντερνετ να προώθηση ότι προϊόντα θέλει να πουλάει ότι θέλει και τα έσοδα του να εξαρτιούνται μονό από αυτόν.

Ο τεχνικός έχει 2 χέρια οι τεχνικές δουλειές δεν πληρωνονται οπότε όσο και να τρέξεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω έτσι ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου σε αντίθεση με τον πωλητή ο οποίος με μια τηλεφωνική κλήση μπορεί να κάνει πώληση για μερικά χιλιάρικα.

Ο διευθυντής είναι ένα πολύ αξιοπρεπείς επάγγελμα με ένα κάλο σταθερό εισόδημα ωστόσο στην χωρά μας δεν θα βρεις κάποιον διευθυντή να βγάζει 3000-5000 euro όπως στο εξωτερικό.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία και την περιποίηση εμφάνισης είναι επαγγέλματα τα οποία θα έχουν πάντα ζήτηση ας πούμε μερικά παραδείγματα.

Τα προϊόντα περιποιήσεις ομορφιάς πάντα έχουν ζήτηση και πάντα πουλάνε γιατί ο κόσμος μεγαλώνει θέλει να δείχνει πιο νέος και είναι διατεθειμένος να πλήρωση για την εμφάνιση του.. προϊόντα αντινατισματος διατροφή κρέμες και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν πλέον άπειρες εταιρείες οι οποίες μπορούν να σας προσφέρουν εξειδικευμένα προϊόντα περιποιήσεις σε τιμές χονδρικής.

eshop ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο μπορείτε να το ανοίξετε με 450 euro και να πουλάτε οτι μπορείτε να φανταστείτε χωρείς καν να έχετε προμηθευτή το προϊόν αφού το πωλήσετε το παραγγέλνετε και το στέλνετε στον πελάτη οπότε το κεφαλαίο είναι 450 euro και φυσικά τα έξοδα φόροι και παει λέγοντας, τώρα θα μου πείτε πως με τους φόρους που έχουμε στην χωρα μας να κάνουμε έναρξη, υπάρχει λύση και για αυτό και η λύση είναι η γειτονική Βουλγαρία, κάνουμε έναρξη εκεί και πουλάμε Ελλάδα έχοντας ελάχιστους φόρους και ελάχιστα έξοδα.

Και εδώ θα πρέπει να σας ανοίξω τα χαρτιά μου και να σας πω πως έχω αποφασίσει να φτιάξω βίντεο μαθήματα για το πως να στήσετε την επιχείρηση σας μέσο eshop μόνοι σας Χωρής έξοδα θέλω στα σχολια να μου πείτε αν θέλετε να το κάνω η όχι.

Επαγγέλματα:

Manager πωλήσεων

Web developer ( Κατασκευές eshop ιστοσελίδες και ότι άλλο έχει να κάνει με το ίντερνετ )

Mobile developer ( από ότι έχετε προσέξει τα smart phone τα tabled έχουν πάρει φόρα και έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση ότι έχει να κάνει λοιπόν με εφαρμογές για mobile είναι το μέλλον )

Καλλυντικά και προϊόντα περιποιήσεις ( η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο είναι η γυναίκεια αγορά τα τελευταία χρόνια όμως ακόμη και οι άντρες άρχισαν να χρησιμοποιούν διάφορες κρέμες και πάει λέγοντας,  αυτοί η αγορά είναι η μονή που δεν είχε ποτέ κρίση και δεν θα έχει ποτέ )

Εδώ θα διακόψω το άρθρο μου επίτηδες γιατί θέλω να γεμίσουμε την λίστα με της καλύτερες εργασίες για το μέλλον στα σχολια από κάτω,  περιμένω λοιπών τα σχολια σας για της εργασίες και για το αν θα θέλατε να φτιαξω βίντεο για το πως να φτιάξετε eshop μόνοι σας και να στησεται μια επιχείρηση.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας σας εύχομαι ότι καλύτερο.
Share it:

Post A Comment:

3 comments:

  1. Gia! Anazitontas diafora sto diadiktio diavasa tin anartisi sou ke ilikrina ne tha ithela na pragmatopiouses tin protasi sou ( an ke dne gnorizo posi to vrikan endiaferon) ego omos to vrika endiaferon dioti skeftome ti tha mporousa na kano ke psilokateliga se eshop omos tha ithela na ginotan na sou estelna mail apefthias stin ilektroniki sou diefthinsi. to mail mou ine: europower_b@yahoo.gr
    seyxaristo ek ton proteron Vangelis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kalispera file eixa poli douleia kai den prolavena na apantiso ostoso oti exo grapsi edo isxi kai sintoma tha ksekiniso ta vinteo mathimata.... :))))
      Opote na me parakolouthis kai tha ta deis.. se peripou mia evdomada tha ksekiniso na grafo vinteo kai na ta dimosievo ena ena...

      Διαγραφή
  2. An den se pirazi protinmo min anartithi to mail pou sou estila.
    Eyxaristo ke pali filika Vangelis

    ΑπάντησηΔιαγραφή