Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Τι είναι το Universal search optimization?

Share it:


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του blog μου, σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας με πολλή σημαντικές πληροφορίες οπότε καλά θα κάνετέ αν διαβάσετε το άρθρο μέχρι το τέλος και στην πορεία να εφαρμόσετε όλα όσα θα σας πω κατωτέρω;

Το Universal search optimization ξεκίνησε το 2007 όταν η εταιρία της google στην ανακοίνωσή της είπε πως θα υπάρξουν πολλή μεγάλες αλλαγές στο σύστημά αναζητήσεις της, αμέσως μετα την google ακολούθησε η ASK με την 3D πλατφόρμα του και η YAHOO  με το όνομά (new Yahoo Search). Σήμερα λοιπόν οι διάσημες σε όλους μας μηχανές αναζητήσεις χρησιμοποιούν το σύστημά Universal search systems.



Τι είναι λοιπόν το Universal search'' ας πάρουμε για παράδειγμά την google γράψτε οτιδήποτε στην αναζήτησή της google, και θα δείτε πως έκτος από το ότι θα βγάλει σχετικές ιστοσελίδες με αυτο το θέμα, μας δίνει και την δυνατότητά τέρμα πάνω να επιλέξουμε το τι ψάχνουμε φωτογραφίες ,βίντεο,blogs και άλλα πολλά.

τι ειναι το Universal search

Όταν η Google εισήγαγε το σύστημα αυτό, είπαν ότι θα βοηθήσει τους χρήστες του Internet να βρουν σχετικές πληροφορίες πιο γρήγορα καθώς θα μπορούν να επιλέγουν το τι ακριβώς ψάχνουν.

Αμέσως μετά την καινοτομία πολλά ισχυρά site άρχισαν να χάνουν την ηγετική τους θέση, αυτό συνδέετε με το γεγονός ότι πριν από την παρούσα κάνεις δεν έδινε μεγάλη προσοχή στα  βίντεο και τις φωτογραφίες. οι εικόνες και τα βίντεο υπηρετούσαν ως διακοσμητικα στοιχεία στο άρθρο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισαν να βγαίνουν στης πρώτες θέσεις ιστοσελίδες οι οποίες είχαν πολλή φωτογραφικό υλικό, εδώ όμως το σημαντικό δεν είναι να έχουμε πολλές εικόνες άλλα το πως της ονομάζουμε αυτές της εικόνες πριν της δημοσιεύσουμε στο site μας θα πρέπει να βάζουμε μέσα στην φωτογραφία λέξεις κλειδιά, καθώς τα ρομπότ της google δεν βλέπουν εικόνες άλλα μονό γράμματά και αριθμούς (μερικές φορές μια εικόνα μπορεί να πει πολύ περισσότερα απο ενα κειμένου).

Περίπου η ίδια διαδικασία θα πρέπει να γίνει με τα  βίντεο. Σχετικά με το πώς θα πρέπει να επιλέγουμε λέξεις κλειδιά για τις εικόνες και τα βίντεο  θα εξηγήσω σε μελλοντικά άρθρα.
Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε: Πως το Universal search systems μας λέει στην ουσία πως εάν θέλετε να βγαίνετε στης πρώτες θέσεις τότε δεν αρκεί να γράφετε μονό άρθρα, θα πρέπει τα άρθρα σας να συνοδεύονται με εικόνες και βίντεο οι οποίες και θα έχουν ενσωματωμένες λέξεις κλειδιά, με αυτό το τρόπο θα έχετε στοχευμενη επισκεψημοτητα και η στοχευμενη επισκεψημοτητα σημαίνει λεφτά!!!

Share it:

google

Post A Comment:

0 comments: